3 æg
60 g sukker
50 g mel
9 g kartoffelmel
½ tsk bagepulver
Kvadratisk 8"x 3" (20,3 x 7, 5 eller en 20 cm springform)
5 æg
120 g sukker
100 g mel
15 g kartoffelmel
1 tsk bagepulver
6-kantet form. 12"x3" (30 cm x 7,5)
8 æg
180 g sukker
150 g mel
27 g kartoffelmel
1½ tsk bagepulver
Fremgangsmåde:
Ægge skal helst have stuetemperatur, da det giver den bedste luftighed af kagen.
- find alle ingredienserne frem og vej dem op
- formens bund smøres/sprayes meget let og der klippes bagepapir til bunden. Kom papiret i bunden
- æggeblommer og hvilder skilles
- æggeblommerne piskes skummene og sukkeren tilsættes. Skal piskes til alt sukkeren er opløst
- de tørre ingredienser sigtes i æggemassen
- hviderne piskes og vendes i dejen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar