Hvordan søren får jeg lavet en kage til en super skøn quinde på mit arbejde? Der var alligevel nogle dag til, at hun skulle bruge kagen til sin fødselsdag, så det gav mig en rum tid at gå i tænkeboksen.
Kagen skulle være med hindbær og chokolade. Top og bund være hvide og midten en nøddebund. Opsmørringen regnede jeg med skulle være en palmin/smør, men efter en dejlig miniferien hos veninden, hvor vi legede med kage og prøvede en chokoladegenache, blev valget genachen.
Fordelingen af fyldet blev 2:1 af hindbær og chokolade.
Ideen begyndte at tage form efter en søgning på engelske blogs. Her var der rigtig mange flotte kager formet som en skoæske med "high heel shoe" på. Så var det ikke andet end at gå i gang.
Jeg fandt en skabelon på nettet og så blev der øvet og øvet, set mange how to do på YouTube.
Resultatet blev dette:
Selve opsætningen af billederne er elendige og hvem h... h...... fotograferer med et spækbræk under, men sket er sket. Bloggen er jo for min egen skyld og så må folk tage det derfra.
Det vigtigste var, at hun blev glad for kagen.
fredag den 19. oktober 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar