lørdag den 20. oktober 2012

Jordbærcreme med hvid chokolade


250 g jordbær (frosne)
50 g flormelis (alt efter hvor søde bærerne er)
½ liter fløde
100 hvid chokolade
½ vaniliestang
4-5 husblas ( man regner med 1 husblas pr. 2 dl.)

  1. Kom husblasene i ½ l kold vand.
  2. Jordbær og flormelis varmes til 70 grader. Herefter blendes bærene og køles af.
  3. Fløden varmes til 80 grader og hældes over den hakkede chokolade. Bland vaniliekornene med lidt formelis og kom det ned i chokoladen.
  4. Kom husblandes ned til flødemassen og rør rundt.
  5. Jordbær og flødemassen blandes og røres ensartet.
  6. Stilles på køl mindst 3 timer eller til dagen efter.
  7. Røres forsigtig op og kommes i kagen.

Moussen er velegnet sammen med chokolade eller jordbær-mascarpone creme med friske jordbær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar