tirsdag den 19. marts 2013

Frosting, opsmørringscreme eller what ever....

Hvem kender ikke det, at nu har man lige fundet en super opskrift. Den er simpelhen vidunderlig, passer lige til en osv. MEN så kan man ikke huske, hvor opskriften er, næste gang man vil bruge den....Man kigger blogge igennem, googler, kigger kogebøger og ens egen blog.

Så nu er der ikke andet for end at skrive den i et indlæg, så jeg ved hvor den er næste gang.

Frosting til cupcakes eller creme til opsmørring.

250 meget blødt smør uden salt
150 g flormelis
1 til 1½ tsk vaniliesukker
150 g mørk chokolade eller
200 g hvid chokolade

Chokoladen smeltes over vandbad, mens smør, flormelis og vaniliesukker røres godt sammen. Chokoladen kommes i.

Vupti dot com så har man simpelhen en vidunderlig creme til opsmørring og den smager tæske godt. Et fif er at komme kagen på køl mellem opsmørringerne.

Herfra siger der god fornøjelse til Lillemor eller Bamsefar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar