Kagekursus med Kasper Friis
En rigtig dejlig dag, hvor vi lærte at lave fondantkagen fra bunde. Vi var 17 kageinteresseret damer, der gav den hele armen. Forskellen fra et tidligere kursus var, at vi her selv skulle lave smørcremen og fondanten.Smørcremen var ikke det store problem at lave, men når man ikke følger anvisninger, så giver det problemer. Jeg lærte ihvertfald, at smørcremen skal være mega meget blød, så den er nem at smøre på.
Så forresten et tip, hvor man lavede to ringe af smørcream inden flødeskummen kom mellem bundene. Super ide.
Fondanten var egentlig meget nem og er lavet i mikrobølgeovn. Den bestod af skumfiduser, olie, vand og flormelis. Dog kunne den godt drille, hvis den blev for kold. Fifet er, at så kommer man den i mikroen igen igen og vupti er den blød.
Dagens resultat ser sådan ud:
'
Familien spiste den dagen efter og de var nu meget tilfredse med denne.
Næste gang der skal lavet fondant kager, så er det uden blomster.......
Ingen kommentarer:
Send en kommentar