søndag den 16. marts 2014

Kakaorugbrødslagkage



Kakaorugbrødslagkagen

 Så skulle det altså prøves at lavedenne form for bund, men også med to slag fyld i samme kage. Der kan altså godt øves noget mere.... Hvem mon gider spise de øvekager...





Bunde6 æg
150 g lyst rørsukker
200 g rugbrød uden kerner
2 spsk kakao
1 spsk kartoffelmel
2 tsk bagepulver
50 g hasselnødder
Smør eller olie til formen

Fyldet er hindbærmousse og tiramisu.

Tilberedning - sådan bager du rugbrødslagkagen

Tænd ovnen på 180 grader.

Læg bagepapir i bunden af en springform, diam. 20-22 cm, og smør kanterne.

Bunde til rugbrødslagkage: Del æggene i blommer og hvider. Pisk sukker og æggeblommer hvide med en elpisker.

Tilsæt fintrevet eller groft rugbrød, kakao, kartoffelmel, bagepulver og finthakkede nødder.

Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i dejen ad flere omgange.

Fordel dejen i springformen, og bag kagen i ovnen i ca. 45 min. Lad den køle af, og del den i 2 bunde.
Tip til din rugbrødslagkageGør op med dig selv, om du ønsker en bund der er noget at bide i, eller den bare skal være som alle andre.

Det fede ved denne bund er, at kakaoen er en eftersmag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar