Kagen er lavet af chokoladelagkagebunde, Kagebutikkens fersken/passionsfromage, chokolade genache. smurt op med chokoladecreme a´la mig, 8 pakker kitkat og så lige 1:1 genache. Grisene er lavet af kagebutikkens lyserøde fondant.
Ingredienser til chokoladelagekagebundene:
- 2 ½ dl vand
- 125 g smør
- 50 g kakao
- 300 g mel
- 1 tsk bagepulver
- 450 g flormelis
- 2 æg
- 1,25 dl mælk
- 1 vaniliestang
Smøren smeltes sammen med kakaoen i vandet. I en anden skål blandes mel, bagepulver og flormelis. Kakao røres sammen og piskes i melblandingen. Tilsæt æg, mælk og kornene fra vaniljestangen. Det hele piskes sammen.
Dejen passer til 2 springforme af 18 cm. Hver bund flækkes på midten. Bundene kan også bages enkeltvis, hvis man ikke har to springforme.
Bages ved 170 grader i ca. 40 minutter.
Chokoladelagkageopskriften er fra farskager og er den bedste opskrift jeg har smagt af denne slags:)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar